La Unió de Botiguers i Comerciants de Santa Maria de Palautordera (UBIC Palau) és una entitat sense ànim de lucre constituïda l’any 1996 i que té com a finalitat principal la representació, gestió, defensa i foment dels interessos comuns dels botiguers i comerciants del poble.

La UBIC organitza tot un seguit d’activitats dins del poble així com fires, mostres, mercats, jornades de comerç nocturn, sortejos i altres promocions amb la finalitat de dinamitzar i promoure el comerç urbà.

Tenim en marxa el Pla de Dinamització Comercial amb el suport de la Direcció General de Comerç (Generalitat de Catalunya), la Diputació de Barcelona, i l’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera. Aquest Pla de Dinamització ens compromet a organitzar diverses accions durant l’any per potenciar la imatge d’un comerç modern i de qualitat.

A més de les activitats tradicionals, la UBIC participa en altres actes del poble com puguin ser La Marató de Tv3, les carrosses de Reis, la Festa Major d’Octubre, la Festa Major de St. Proget, etc, etc.

Tenim fortament implantat un sistema de targetes de fidelització de clients amb més de 7500 targetes personals repartides.

Com pots veure, són moltes les iniciatives que tenim en marxa, i estem convençuts d’estar en una bona línia de treball per aconseguir el millor pel comerç de Palau.
© www.ubicpalau.com | Consolat del Mar, 3 - Sta. Mª de Palautordera - 08460 - BCN | Telf. 93 848 26 62 | info@ubicpalau.com